ȘTIRI

Loturile Romaniei de cadeti si juniori se pregatesc pentru Europene


17 Jul 2024


Campionatele Europene de Tenis de Masa pentru cadeti si juniori se vor desfasura anul acesta in capitala Bosniei & Herzegovina, Sarajevo, in perioada 21 - 30 iulie 2006.In vederea unei participari cat mai bune la acest concurs loturile de cadeti si juniori au intrat in pregatire.
Lotul feminin al Romaniei, atat cel de cadete, cat si cel de junioare, se pregateste la Constanta sub indrumarea antrenorilor Elena Sebe si Petre Arnautu, supervizati de Viorel Filimon.
Loturile au fost definitivate, atmosfera la lot este buna.
Echipa de cadete ce ne va reprezenta la Sarajevo este formata din urmatoarele jucatoare: Hirici Cristina, Szocs Bernadette, Sebe Anamaria si Postoaca Camelia.
Lotul Romaniei de junioare este compus din: Dodean Daniela (detinatoarea a 3 medalii de aur si una de argint la precedenta editie a Europenelor de la Praga), Samara Elizabeta, Mamaliga Andreea, Hoza Irina si Dospina Andreea.

Cadetii si juniorii ce vor pleca la Sarajevo sunt in cantonament la Bistrita, indrumati de antrenorii Marcel Filipas si Mircea Dinu, coordonati de antrenorul emerit Gheorghe Bozga.
Lotul de cadeti este compus din: Sargu Mihai, Szocs Hunor, Soare Iulian si Daescu Cosmin.
Echipa Romaniei de juniori ii are in componenta pe Cazacu Alexandru, Geanta Robert, Voinea Radu si Pop Sorin.

Delegatia Romaniei va pleca spre Sarajevo pe data de 19 iulie 2006 de la Arad.

Le dorim mult succes !