ȘTIRI

Deciziile luate la Adunarea Generală Anuală a Federației Internaționale de Tenis de Masă 2020


17 Jul 2024


Adunarea Generală Anuală a Federației Internaționale de Tenis de Masă a avut loc, pentru prima dată în istorie, luni, în mediul virtual, din cauza situației cauzate de pandemia de COVID-19.

România a fost reprezentată la Adunarea Generală Anuală de Președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu - membru al Consiliului Director al ITTF, Secretarul General FRTM, Adriana Zamfir, Beatrice Romanescu, PR și Marketing FRTM, și Secretarul General Adjunct FRTM, Cristian Crețu.

Printre cele mai importante decizii luate în AGM ITTF sunt:

  • -Campionatul Mondial seniori din 2023 va avea loc la Durban, în Africa de Sud, fiind pentru prima dată găzduit în Africa, din 1939 până în prezent.

  • -Constituția ITTF a suferit modificări. Astfel, s-a hotărât înființarea Tribunalului ITTF, care capătă putere juridică, în detrimentul Comitetului Executiv al ITTF. De asemenea, s-a înființat și ITTF Integrity Unit.

  • -2021 va fi un an cu două Adunări Generale, conform votului majoritar: Adunarea Generală Extraordinară în timpul CM de la Busan, Coreea de Sud, în perioada 22 februarie - 1 martie, și Adunarea Generală Anuală, spre sfârșitul anului.


agm-2020-1agm-2020