ȘTIRI

Cupa ETTU - CS Mioveni si ACS Dumbravita


17 Jul 2024


IMG_6225

IMG_6236

 

In acest weekend se desfasoara faza a doua a Cupei ETTU, competitie la care participa CS Mioveni si ACS Dumbravita, campioanele nationale pe echipe.

Echipa de seniori CS Mioveni - Ionut Seni, Rares Sipos, Alexandru Cazacu - joaca in Polonia, in grupa A, din care fac parte și Energa KTS Torun (Polonia), Logis Auderghen (Belgia) si Irun Leka Enea Tenis de Mesa (Spania). Antrenor: Ionut Seni.

Echipa de senioare ACS Dumbravita - Mihaela Dospina, Izabela Lupulesku, Andreea Zanfir - este gazda pentru grupa B, din care mai fac parte AO DAO Tavrou (Grecia), Kocasinan Beledyiesi Spor Club (Turcia) si Dozy Den Helder / Noordkop (Olanda). Antrenor: Nicoleta Husar.

ACS Dumbrăvița s-a clasat pe primul loc, calificându-se astfel în faza a treia a competiției. CS Mioveni s-a clasat pe locul 3 și a ratat calificarea.

Echipa ACS Dumbravita a inregistrat urmatoarele rezultate:
ACS Dumbravita vs Dozy Den Helder / (Olanda)  3-2
ACS Dumbravita vs Kocasinan Beledyiesi Spor Club (Turcia) 3-0
ACS Dumbravita vs AO DAO Tavrou (Grecia) 3-1
In urma acestor rezultate, ACS Dumbravita s-a clasat pe primul loc, calificandu-se in faza a treia a competitiei.


Echipa CS Mioveni a inregistrat urmatoarele rezultate:

CS Mioveni vs Energa KTS Torun (Polonia) 3-2

CS Mioveni vs Logis Auderghen (Belgia) 0:3

CS Mioveni vs Irun Leka Enea Tenis de Mesa (Spania)  3-1


CS Mioveni a ratat calificarea in mod dramatic: s-a clasificat pe locul 3, la egalitate de puncte cu Logis Auderghen si Irun Leka Enea Tenis de Mesa, insa diferenta a fost facuta de numarul de seturi castigate.