ȘTIRI

Comunicat privind Campionatul Național Individual Seniori 2024


27 Feb 2024


Campionatul National de seniori, individual, va avea loc la Bucuresti, Sala Romsilva, str. Petricani nr. 9A, sector 2, in perioada 18-22 martie 2024. 

Organizarea CN 2024 a fost o mare provocare din cateva motive pe care vi le expunem, pentru o buna informare: 

1. FRTM a avut rezervare la Sala Polivalenta Bucuresti, dar, din pacate, din cauza meciurilor internationale de handbal din perioada respectiva, rezervarea a fost anulata. 

2. FRTM a incercat sa rezerve Sala Polivalenta din Pitesti, dar si aceasta este ocupata cu sporturile de echipa. 

3. FRTM  a rezervat si a facut toate formalitatile necesare (protocol de organizare) cu Sala Polivalenta din Bistrita in perioada 19-22 martie. Cu cateva zile in urma, FRTM a fost anuntata ca trebuie sa iasa din sala pe data de 22 la pranz, inclusiv cu tot set-up-ul din dotare (mese, mantinele, taraflex, etc), din cauza unui meci International de handbal. Evident, a fost imposibil de acceptat aceasta conditie. Conducerea salii a propus inceperea CN pe data de 18 martie, insa, ulterior, nu au mai dat curs nici acestei propuneri. 

In aceste conditii, singura solutie posibila pentru a desfasura Campionatul National  in perioada/saptamana stabilita de ETTU (acceasi in toate tarile Europei) si conditionati fiind de participarea sportivilor nostri la WTT Smash Singapore (15-17 martie) si WTT Champions Korea, singura solutie este Sala Romsilva, iar perioada stabilita 18-22 martie. 

Vom reveni curand cu programul competitiei.