Noutăți

FRTM anunță deschiderea procesului de acreditare la 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships, de la Cluj Napoca


02 Sep 2021


English version here!

Federația  Română de Tenis de Masă organizează, în colaborare cu European Table Tennis Union (ETTU), întrecerile 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships.

Pentru instituțiile media care doresc să-și trimită reprezentanții la 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships, Federația  Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union (ETTU) anunță deschiderea procesului de acreditare.
 
Acest proces se va desfășura în perioada 1-15 septembrie 2021, iar jurnaliștii care doresc să participe la 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships trebuie să trimită un email de confirmare - cu numele complet, instituția media pe care o reprezintă, adresa de email și numărul de telefon - la următoarele adrese de email: danielremes@yahoo.com și press@ettu.org
 
Cererile de acreditare trimise după 15 septembrie 2021 nu mai sunt acceptate.
 
IMPORTANT: toate persoanele acreditate trebuie să se testeze de trei ori: cu 7 zile înainte de startul competiției, cu 72 sau 48 de ore înainte de startul competiției, și la ridicarea acreditării (ultima dată se face test rapid GRATUIT). Totodată, pe toată perioada șederii în sala BT Arena, purtarea măștii de protecție este obligatorie.
 
Fotografii acreditați vor avea acces pe FOP numai în momentul în care joacă țara din partea căreia sunt acreditați.
Tot jurnaliștii vor avea acces în mix-zone pe întreaga durată a competiției.
 
Pentru jurnaliștii care doresc, Federația Română de Tenis de Masă poate rezerva cazare, la Cluj Napoca, la un hotel de 4 stele, la următoarele prețuri:
 - 80 euro/pers/zi în cameră dublă, cazare cu MD inclus;
- 120 Euro/pers/zi/single room, cazare cu MD inclus.
 
Pentru jurnaliștii care vin cu avionul la Cluj Napoca, se asigură GRATUIT transfer de la aeroport la hotel, la sosire, și de la hotel la aeroport, la plecare.
Pentru jurnaliștii care vor fi cazați la hotelul amintit mai sus, Federația Română de Tenis de Masă asigură shuttle bus, de la hotel la BT Arena și retur.
 
PRECIZARE: Pentru a preveni răspândirea COVID-19, fotografii români acreditați nu vor avea acces pe FOP (podiumul oficial pentru fotografi). Ei vor avea acces în BT Arena la zona mixtă și în tribună, la masa presei.
 
Federația Română de Tenis va avea doi fotografi oficiali la competiția de la Cluj și va pune la dispoziția tuturor celor interesați fotografii profesionale din toate momentele importante ale 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships.
 
Cea mai importantă competitie europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships, va fi organizată de către Federatia Română de Tenis de Masă si European Table Tennis Union, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2021, la Cluj Napoca, în BT Arena.
 
2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships va reuni la start 24 de echipe feminine si 26 de formatii masculine. Campioanele europene în exercitiu sunt România – la feminin si Germania – la masculin.
 
Mentionăm faptul că, la feminin, România a câstigat ultimele două editii, în 2017 (Luxemburg) si în 2019 (Nantes).
 
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.

English version here!

 Comunicat de presă

VEZI MAI MULT