Noutăți

Decizii Consiliul Director FRTM – 7 ianuarie 2021


14 Jan 2021


Consiliul Director al FRTM a decis, în ședința din data de 7 ianuarie 2021, următoarele:

1. Campionatul Național Romstal, individual, seniori, va avea loc la Buzău, în perioada 28-31 ianuarie 2021.
* inițial, Campionatul Național Romstal seniori, individual, ar fi trebuit să se desfășoare la București, la Sala Polivalentă, sală rezervată de FRTM. La sfârșitul lunii decembrie 2020, CSM București a contactat FRTM referitor la meciul de Champions League al echipei de handbal feminin, meci care va avea loc la data de 30-31 ianuarie la București. În acest context, la rugămintea celor de la CSM de a le ceda sala și având în vedere faptul că este vorba despre o competiție de nivel european, FRTM a căutat soluții de rezervă, solicitând posibila organizare a CN la Cluj, Constanța și Buzău. Răspuns afirmativ s-a primit doar de la Sala Sporturilor din Buzău. FRTM face precizarea că lumina în sala de la Buzău a fost complet refăcută în luna noiembrie a anului trecut.

** gradul de infectare al municipiului Buzău este, la data de 8 ianuarie, de 1,7 la mia de locuitori.

2. Probele care se vor juca la Campionatul Național Romstal individual, seniori, sunt următoarele: simplu F+M, dublu F, dublu M, dublu mixt.
3. Prezența la Campionatul Național Romstal individual, seniori, se face pentru toți participanții cu test COVID-19 valabil cu 72 ore înainte și cu respectarea tuturor normelor sanitare impuse.

4. ITTF a decis ca, începând cu data de 1 ianuarie 2021, categoria de vârstă U18 să se transforme în U19. În consecință, FRTM a hotărât să aibă loc o nouă perioadă de transferări de o săptămână, 11-17 ianuarie, valabilă exclusiv pentru sportivii născuți în anul 2002.