Noutăți

Decizii ale Consiliului Director al FRTM luate în ședința din 26.01.2021


01 Feb 2021


Membrii Consiliului Director au aprobat in sedinta din 26.01.2021 urmatoarele decizii pentru competitiile interne din luna februarie:

 

  1. In cazul in care sportivii / antrenorii / arbitrii / oficialii care participa la respectivele competitii sunt vaccinati anti-COVID, acestia nu vor mai fi nevoiti sa faca un test PCR sau un test rapid pentru a participa. Ei trebuie sa prezinte dovada vaccinarii cu ambele doze, inclusiv cu rapelul.
  2. In cazul in care un sportiv / antrenor / arbitru / oficial care participa la competitii a trecut prin boala COVID, are o dovada de la DSP a perioadei pe care a petrecut-o in carantina si s-a vindecat, acesta nu va mai avea nevoie, in urmatoarele 90 de zile de la data iesirii din carantina, sa faca un test PCR sau unul rapid pentru a participa la competitie. Decizia se bazeaza pe Ordinul Ministrului Sanatatii 1513 / 2020.
  3. Incepand cu competitiile din luna februarie, FRTM va accepta testele rapide antigen pentru sportivii / antrenorii / arbitrii / oficialii care vor participa la concursuri. Aceste teste trebuie facute de catre un asistent medical sau medic si ele vor trebui sa aiba semnatura si parafa unui medic sau a reprezentantilor unui centru medical pentru a fi valabile. Testele rapide trebuie facute cu 48 de ore inainte de inceperea competitiei.
  4. Competitiile lunii februarie se vor desfasura in urmatoarele localitati si in urmatoarele perioade:
  • Superliga Masculin si Feminin: Odorheiu Secuiesc, 11-14 februarie
  • Divizia A Masculin: Bistrita, 12-14 februarie
  • Divizia B Masculin: Dumbravita, 12-14 februarie
  • Divizia A + B Feminin: Moinesti, 12-14 februarie
  • Campionatul National de Juniori I Echipe: Campulung Muscel, 19-21 februarie
  • Cupa Romaniei Juniori I si II: Buzau, 26-28 februarie