COMUNICATE DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ privind competiția Romstal Europa Top 10 Juniori și Cadeți


07 Feb 2023


Andreea Dragoman și Cristi Pletea au adus medalia de aur României în competiția Romstal Europa Top 10, la categoria cadeți.

Federația Română de Tenis de Masă s-a bucurat de onoarea de a organiza, în perioada 16 - 18 octombrie, în Sala Sporturilor "Romeo Iamandi", din Buzău, competiția Romstal Europa Top 10 Juniori si Cadeți 2015. În competiția rezervată cadeților, sportivii noștri au terminat pe locul I, atât la fete cât și la băieți. Andreea Dragoman, 15 ani, legitimată la CS Romgaz Mediaș,  a câștigat turneul fără nicio înfrângere, în timp ce Cristi Pletea, 15 ani, legitimat la LPS Nicolae Rotaru Constanța, a obținut medalia de aur cu 8 victorii și o înfrângere.

Conducerea FRTM  felicită toți componenții loturilor naționale de juniori și cadeți, antrenorii acestora, precum și cluburile de unde aceștia provin.

Pe lângă rezultatele deosebite obținute de către sportivii români, ne-a bucurat și onorat prezența înalților reprezentanți ai tenisului european: dl. Ronald Kramer - Președinte ETTU, dl. Richard Scruton – Secretar General ETTU și dna. Sandra Deaton – Președinte Federația Engleză de Tenis de Masă, cărora li s-a alăturat dl Alin Petrache – Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

”Acum, mai mult ca niciodată, Federația Română de Tenis de Masă, aflată sub conducerea lui Cristi Romanescu,  este, probabil, una dintre cele mai productive și devotate federații din Europa. Organizarea competiției Romstal Europa Top 10 Juniori și Cadeți este încă o dovadă a dedicării și dragostei pe care o poartă tenisului de masă.” Ronald KRAMER

Beatrice Romanescu
PR & Marketing Manager FRTM