COMUNICATE DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESA privind Campionatul Mondial pe echipe


04 Mar 2024


maxresdefaultCOMUNICAT DE PRESĂ privind Campionatul Mondial pe echipe Perfect 2016 World Team Table Tennis Championships ,28 februarie2016 -06 martie 2016 Kuala Lumpur, Malayesia

Echipa națională feminină de tenis de masă a încheiat Campionatul Mondial, pe echipe, în top 10.La baieti, Ovidiu Ionescu, a avut un parcurs exceptional, făcând un salt de 34 de locuri în clasamentul mondial. În perioada 28 februarie – 06 martie 2016, a avut loc, în Kuala Lumpur, Malayesia, Campionatul Mondial de Tenis de Masa, pe echipe.

Naționala de fete, formată din Eliza Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs, Cristina Hirici și Adina Diaconu, antrenată de Viorel Filimon, s-a clasat pe locul 3, în grupa A, unde a învins Malayesia (3:0), Spania (3:0), Ungaria (3:1), pierzând în fața Chinei (3:0), campioana mondială, și a selecționatei din Taipei (3:0), care împarte medalia de bronz cu naționala Coreei de Nord. În optimi, fetele noastre au fost învinse de Coreea de Nord cu 3:0.

Echipa națională masculină, compusă din Andrei Crișan, Andrei Filimon, Hunor Sozcs, Ovidiu Ionescu și Constantin Cioti, antrenată de Mircea Dinu, a încheiat competiția pe locul 17. Ovidiu Ionescu a avut un parcurs de excepție, acesta reuțind să facă un salt de 34 de poziții în clasamentul mondial. Competiția a fost difuzată online, pe site-ul oficial al Federației Internaționale de Tenis Masă.

O remarcă în plus, în ceea ce privește acoperirea evenimentului în România vizează expunerea pe care am realizat-o prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă. În contextul în care procentul utilizatorilor de internet și de terminale mobile este în continuă creștere, Federația a dezvoltat o nouă strategie de comunicare online, pentru a fi cât mai aproape de susținătorii tenisului de masă românesc. Îi felicităm pe toți sportivii și antrenoriinoștri,care au contribuit la menținerea României în top.

Beatrice Romanescu PR & Marketing
DirectorFRTM
08.03.2016