În perioada 15-24 iulie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește Campionatele Europene de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori. S-au înscris în competiție 48 de Federații, având un total de 573 de sportivi participanți.

Bilelete s-au pus în vânzare pe myticket.ro, bilete.ro și pe site-ul evenimentului  ww.eyc2018.com ; dar se pot achiziționa și de la casieria Sălii Polivalente Cluj-Napoca. Prețul biletelor este de 5 lei pe zi sau 40 de lei abonamentul pentru întreaga competiție.

Pentru siguranța tuturor participanților la eveniment, este interzis accesul cu următoarele categorii de obiecte: recipiente și corpuri dure (sticle, PETuri, bețe), substanțe inflamabile (inclusiv deodorant, parfum), umbrele, arme de orice fel (inclusiv briceag).

Este interzis să se introducă în arena sportivă inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen sau care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență publică.

În perioada 14-24 iulie, în intervalul orar 07.00 – 22.00, Aleea Stadionului va fi închisă circulației publice, la fel și parcarea Sălii Polivalente.

De asemenea, vă rugăm să nu folosiți blitz-ul aparatelor foto în sală deoarece sportivii pot fi deranjați de acestea.