Hunor Szocs și Cristian Pletea participă la Openul din Paraguay, care are loc la Asuncion între 10-14 septembrie.

Rezultate:

Grupe:

Simplu masculin:

Grupa 1: 1. Cristian Pletea – 4p., 2. Martin Bentancor (Argentina) – 3p., 3. Benicio Moreno (Paraguay) – 2p.

  • Cristian Pletea – Benicio Moreno 3-1
  • Cristian Pletea – Martin Bentancor 3-2

 

Simplu masculin U21:

Grupa 1: 1. Cristian Pletea – 6p., 2. Emiliano Riofrio (Ecuador) – 5p., 3. Matias Guadalupe (Argentina) – 4p., 4. Mathias Ferreira (Paraguay) – 3p.

  •  Cristian PleteaMatias Guadalupe 3-0
  • Cristian Pletea – Mathias Ferreira 3-0
  • Cristian Pletea – Emiliano Riofrio 3-1

 

Faze superioare:

Simplu masculin:

16-imi:

  • Hunor Szocs – Gustavo Gomez (Chile) 4-1
  • Cristian Pletea – Brian Afanador (Puerto Rico) 3-4

Optimi:

  • Hunor Szocs – Niagol Stoyanov (Italia) 4-2

Sferturi:

  • Hunor Szocs – Robert Gardos (Austria) 2-4

 

Dublu masculin:

Optimi:

  • Cristian Pletea/Hunor Szocs – David Leon/Benicio Moreno (Paraguay) 3-0

Sferturi:

  • Cristian Pletea/Hunor Szocs – Alberto Mino/Emiliano Riofrio 3-0 WO

Semifinale:

  • Cristian Pletea/Hunor Szocs – Vitor Ishiy/Thiago Monteiro (Brazilia) 3-0

Finala: 

  • Cristian Pletea/Hunor Szocs – Masataka Morizono (Japonia)/Lubomir Pistej (Slovenia) 1-3

 

Simplu masculin U21:

Sferturi:

  • Cristian Pletea – Alexis Orencel (Argentina) 3-1

Semifinale:

  • Cristian Pletea – Horacio Cifuentes (Argentina) 1-3