Membrii Consiliului Director au aprobat următoarele modificări în data de 2 iunie 2020.

1. În ceea ce privește competițiile interne:

  • – La Superliga masculin și feminin se va desfășura doar returul, urmând ca, după încheierea acestuia, să se stabilească ierarhia finală, pe baza punctelor acumulate în tur și retur.
    – La Divizia A și B feminin se va desfășura doar returul, iar după încheierea acestuia se va stabili ierarhia finală, pe baza punctelor acumulate în tur și retur.
    – La Divizia A și Divizia B masculin se va desfășura returul, iar după terminarea acestuia se va juca un singur meci pentru promovarea și retrogradarea, în aceeași locație, după sistemul actual de încrucișare.
    – La Campionatele Naționale individuale de juniori I, II și III nu se va mai juca proba de dublu (dublu băieți, dublu fete și dublu mixt).
    – Pentru toate competițiile se așteaptă clarificări din partea autorităților privind măsurile de relaxare, astfel încât să se poată stabili datele de desfășurare.

2. Perioada de transferuri se va modifica tot în funcție de clarificările pe care le vor aduce autoritățile în ceea ce privește măsurile de relaxare.

3. Data Adunării Generale se va stabili în funcție de clarificările pe care le vor aduce autoritățile în ceea ce privește măsurile de relaxare.