Am demarat pregatirile pentru Campionatele Europene de Juniori si Cadeti, care vor avea loc anul viitor la Cluj Napoca, in perioada 15-24 iulie.

Oficialii ETTU, Managerul de Competitie Dimosthenis Messinis si Secretarul General Richard Scruton, au fost intampinati la Cluj de Presedintele Federatiei Romane de Tenis de Masa, Cristinel Romanescu, și Directorul Campionatelor Europene de Juniori si Cadeti 2018, Beatrice Romanescu.

Inspectia oficiala a vizat Sala Polivalenta din Cluj si hotelurile adiacente. Reprezentatii ETTU au fost impresionati de Sala Polivalenta si de potentialul acesteia pentru eventualele competitii ulterioare de seniori, cum ar fi Cupa Mondiala sau Campionatele Europene de Seniori. „Sala Polivalenta are o capacitate de 9000 de locuri si va avea 24 de mese de competitie, o sala de antrenament separata si conditii moderne si complete pentru sportivi, antrenori, oficiali si media.”, a declarat Secretarul General Richard Scruton.

Federatia Europeana de Tenis de Masa asteapta cu entuziasm editia din 2018 a Campionatelor Europene de Juniori si Cadeti, care revin in Romania pentru prima data dupa 1959.

„Suntem încântați de condițiile Sălii Polivalente din Cluj-Napoca și hotărâți să stabilim un standard înalt în ceea ce privește turneele de tenis de masă. Este o provocare mare pentru Federația Română de Tenis de Masă, dar suntem pregătiți și vom depunde toate eforturile necesare astfel încât Campionatele Europene de Juniori și Cadeți 2018 să devină un punct de referință pe harta competițională din Europa.” – Beatrice Romanescu, Director de Competiție al Campionatelor Europene de Juniori și Cadeți 2018

 

cluj ettu