Membrii Consiliului Director au aprobat în unanimitate, în urma ședinței din 29.05.2019, următoarele reguli de înscriere în probele de dublu fete, dublu băieți, dublu mixt la CN individuale, la toate categoriile de vârstă.

  1. Înscrierile dublurilor și ale sportivilor care nu au parteneri, dar vor să participe în proba de dublu, se fac de către cluburi/antrenori până în ziua de luni a săptămânii de desfășurare a competiției, ora 12:00.
  2. În aceeași zi de luni, până la ora 17:00, FRTM afișează pe site-ul federației, http://frtmromania.ro/, înscrierile dublurilor trimise de cluburi/antrenori și pe cele ale sportivilor care nu au parteneri, dar vor să participe în proba de dublu. Înscrierile dublurilor se fac obligatoriu prin confirmarea de către cluburi/antrenori (inclusiv în cazul în care sunt doi sportivi de la cluburi diferite) prin e-mail/fax/Whatsapp/SMS, trimise către oficialii FRTM, care coordonează înscrierile. Exemplu: dublul Ion/Ionescu (CS Moldova/CS Transivania) va trebui confirmat prin e-mail/fax/Whatsapp/SMS atât de clubul CS Moldova, cât și de CS Translivania.
  3. În ceea ce privește dublurile nou-formate din sportivii care nu aveau partener și acestea vor trebui confirmate prin e-mail/fax/Whatsapp/SMS către FRTM, de ambele cluburi la care sunt legitimați cei doi sportivi, până marți, ora 12:00. În urma înscrierilor, nu vor participa la competiție:  A) dublurile care nu vor fi confirmate de ambele cluburi. B) Sportivii care au rămas fără pereche și, la finalul procesului de înscriere, încheiat marți la ora 12:00. C) Sportivii care se regăsesc, din cauza înscrierilor greșite făcute de cluburi/antrenori, în două sau mai multe dubluri, la finalul procesului de înscriere.