„Back to life, back to reality.

Momentele de bucurie pe care le-am simtit la Campionatul Mondial ne vor urmari o buna perioada de acum incolo, inca le simtim, ne dorim sa traim cat mai mult cu aceasta bucurie imensa in suflet si sa ne mandrim cu rezultatele, cu sportivii si cu antrenorii nostri.

Ne-am intors insa la viata de zi cu zi, si nu oricum, ci ca sa incepem sa construim de pe acum momentele de bucurie care vor urma!

Multumiri tuturor celor care au fost acolo, multumiri din suflet si celor care nu au fost acolo, dar ne-au sustinut si s-au gandit la noi.

Felicitari, Cristi si Adina! Performanta remarcabila!

Felicitari echipei de fete, care s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si care si-a confirmat valoarea.

Un mare bravo echipei de baieti, lupta abia acum incepe!

Sa mai spunem ca suntem printre putinii europeni de pe podium alaturi de multi asiatici? Ar fi a cata oara cand o spunem? O repetam totusi, pentru ca ne place ca e asa si pentru ca demonstram ca punand suflet, reusim de fiecare data!

Sa multumim sponsorului nostru Romstal? O repetam si o tot repetam, pentru ca este mai mult decat evident ca fara increderea si sustinerea lor, nu am fi reusit sa facem tot ce ne-am propus! Va multumim ca ne putem baza pe voi si ca ne-ati fost alaturi la bune si la mai putin bune.

Back to life, back to reality. Cu capul sus si cu privirea inainte, spre noi performante.”

Beatrice Romanescu, Marketing & PR FRTM