Consiliul Director al Federatiei Romane de Tenis de Masa a aprobat organizarea unui curs de arbitri internationali in perioada 10-11 martie. Cursul va fi sustinut de doamna Isabelle Beumier, presedinte Comisia de Arbitri ETTU.

Ulterior acestui curs, va avea loc examenul de arbitri internationali, iar cei care vor promova examenul vor intra in posesia diplomei de arbitru international.

Lista arbitrilor romani selectionati de FRTM pentru a participa la acest curs va fi prezentata dupa publicarea acestui comunicat.

Prezenta la curs a arbitrilor selectionati este obligatorie pentru cei care doresc sa fie inclusi pe lista corpului de arbitri care va participa la Campionatele Europene de juniori de la Cluj Napoca, 15-24 iulie .

FRTM face precizarea  ca participarea la curs si promovarea examenului nu va asigura obligatoriu si prezenta tuturor arbitrilor  in competitia de la Cluj Napoca, deoarece selectia finala va fi facuta de catre  ETTU, la recomandarea FRTM.

FRTM doreste ca numarul arbitrilor care vor reprezenta  Romania la Campionatele Europene de juniori de la Cluj Napoca sa fie cat mai mare si sa se ridice la standardele europene cerute.

Cursul va avea loc, in perioada 10-11 martie, intr-o locatie care va fi stabilita in perioada imediat urmatoare.  FRTM va suporta cheltuielie legate de cazare si masa, iar transportul va fi suportat de fiecare dintre cei prezenti.

Examenul pentru diploma de arbitru international va avea loc la Cluj Napoca,  la o data ulterioara cursului, care va fi comunicata de catre ETTU.